Thu. Sep 19th, 2024

Kada razmišljate o svom venčanju, verovatno zamišljate savršeno mesto koje će biti jednako jedinstveno i magično, kao i vaša ljubav. Tradicionalne ceremonije su vam predivne, no opet one vam ne mogu ponuditi onaj osećaj avanture i ekskluzivnosti o kome maštate. Vi ste ipak velika maštalica, sanjalica, koja živi u bajci i želite da vaš poseban dan bude perfektan, da bude samo vaš, neopterećen brigama oko gostiju. Jednostavni ste, a opet pomalo i komplikovani. I mi to razumemo, jer smo i mi takvi! Ako ste oduvek sanjali o romantičnom begu, kao u flmovima, onda pažljivo pratite, jer verujemo da imamo pravo mesto za vas! 

Pazite sad – ostrvska država u Indijskom okeanu, sa krstalno čistom vodom, netaknutom prirodom i nestvarnim pejzažima, sa mirisom najlepšeg rajskog cveća i luksuznim smeštajem dostojnog kraljevskog para. Kako vam se ovo čini? Savršeno, zar ne? Ako smo pogodili žicu, znači da su Sejšeli idealna destinacija za vaše venčanje!

Sejšeli kao destinacija za venčanje

Neverovatnu, magičnu i posebnu scenografiju, kakvu samo priroda može udesiti nude baš Sejšeli. Beskrajne bele plaže i tirkizne lagune, granitne stene i džungle prepune mirisnog cveća – sve to deluje potpuno nestvarno i pomalo nadrealno, pogotovo za sve nas koji živimo brzi gradski život. Ovde su mnoge plaže netaknute, pa ukoliko ste oduvek maštli o intimnom venčanju sa svojim partnerom, ovde ćete imati priliku za ceremoniju u kojoj ćete vas dvoje biti jedini akteri. Svakako, uvek postoji opcija i da celo društvo povedete sa vama, no to sve zavisi od vaših želja i budžeta. Ipak, bilo da se odlučite za intimnu ceremoniju ili nešto veće, venčanje na Sejšelima nije samo još jedno potpisivanje bračnog papira, već iskustvo koje će zauvek ostati urezano u vašem sećanju.

Lokacije za venčanje su brojne i raznovrsne. Možete se venčati uz zalazak sunca na plaži, u privatnoj vili sa pogledom na okean,u botaničkom vrtu, okruženi mirisima i bojama egzotičnih biljaka. Niste za tradicionalno odelo i veliku balsku venčanicu? Odlično! Na Sejšelima ste, sasvim je dovoljna i duga tanka bela haljinica na bretele ili neka kraća varijanta za plažu. Pa ne mora sve da bude kako drugi kažu, zar ne? Na ovom mestu imate priliku da sami izaberete svoj stil i dekoraciju, da udesite sve baš kako vi poželite. Svakako, ako ipak želite nešto veće i ekskluzivnije, to svakako možete dobiti i ovde. Ceremonija sa dekoracijom, muzikom i gurmanskim menijem vas čeka i na ovom mestu, a opet, svakako će biti posebnije i drugačije od klasične sale za venčanje. 

Savršeni beg – Constance Ephelia Resort

Jedan od najluksuznijih izbora za venčanje, ali i medeni mesec na Sejšelima jeste Constance Ephelia Resort. Smešten na dva predivna zaliva, na otoku Mahe, ovaj resort nudi spektakulrane poglede, vrhunsku uslugu i širok spektar aktivnosti. Njihove prostrane vile pružaju savršen balans između prvatnosti i luksuza, a terase gledaju pravo na azurne lagune i tropske vrtove.  Ovde ćete sigurno još više produbiti svoju ljubav i strast, jer vas romantika očekuje na svakom koraku. Constance Ephelia nudi svakako i organizaciju venčanja, a njihov tim se može pozabaviti svakim detaljem – od izbora cvetnih aranžmana do organizacije na plaži.Takođe, ovaj hotel ima savršenu plažu na kojoj se možete venčati uz zvuke laganih talasa i mirisa okeana. Osim toga, ovaj hotel nudi nezaboravno iskustvo za mladence, od romantičnih večera,preko zajedničkih tretmana u spa centrima, pa sve do privatnih izleta u prirodi.

Čarolija venčanja – za sve one koji vole egzotiku i nešto drugačije

Sejšeli nude mnoge jedinstvene opcije koje će vaš dan učiniti još posebnijim. Jedna od zanimljivijih opcija je organizacija ceremonije na malim privatnim ostrvima, koja možete iznajmiti za posebne prilike. Zamislite samo – izgovarte bračne zavete i “sudbonosno DA”, okruženi samo prirodom i najboljim prijateljima, uz neodoljiv pogled sa široko azurno nebo i kristalno čisto more. 

Možda želite nešto totalno unikatno, potpuno drugačije? Nikakav problem! Za avanturiste tu je i podvodno venčanje. Svoju ljubav možete potvrditi u staklenom podvodnom tunelu, okruženi raznobojnim koralima i ribama. Ukoliko želite da osetite pravi duh Sejšela, tu je i mogućnost venčanja uz tradicionalne plesove, muziku i kuhinju, što će vašim prijateljima, kao i vama, pružiti autentičan doživljaj koji će se teško ponoviti.

Romantično skrovište – Hilton Labriz Resort & Spa

Vrhunski izbor za sve zaljubljene je i Hilton Labriz, koji je smešten na idiličnom ostrvu Silhouette. Ovaj resort potpuno je izolovan, okružen džunglom i prekrasnom plažom, pa je idealan za romantičan medeni mesec, na kojem ćete se još jače povezati. Luksuzne vile sa privatnim bazenima potpuno će vas razmaziti, pa je velika verovatnoćada nećete poželeti da se vratite. Savršena oaza mira i luksuza, mesto na kojem strast dolazi do izražaja i gde ljubav potpuno cveta. Poptuno ćete zaboraviti na stvarnost, gradsku gužvu i gungulu, pronaći ćete mir i uživati u svakoj sekundi. 

Hilton Labrizje poznat i po svojim prilagođenim paketima za venčanje, koji uključuju sve što vam je ptrebno za nezaboravan dan. Na vama je samo da odaberete kakav tip ceremonije želite, da li ste više za nešto intimnije ili ipak vodite i ekipu sa vama. 

Nego, imate li datum? Haljinu i odelo za jaču polovinu? A jeste li napisali zavete? Dobro, polako… ima vremena, najbitnije da smo lokaciju rešili!